Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твВ основата на всички проблеми

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твВ основата на всички проблеми
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Хората са поляризирани и нямат доверие в нищо и нокого

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

В основата на всички проблеми в нашата страна са два процеса, които бяха заложени доста от дълго време. Става дума за недоверието към институциите, за което се постараха безусловно всички политици, без значение на тяхната партийна принадлежност. На второ място е мощната полюризация в обществото, хората не си имат вяра, не се харсват, не имат вяра на политиците, нито пък на инспекциите. 

Това разяснява в ефира на Нова тв проф. Антоанета Христова.

Единственото нещо, което ще се случи, в случай че се започва поредна неточност да се демонстрира реваншизъм, ще бъде война на интерпретациите. Така ще се разчете от жителите, които не са от страна на президента Румен Радев. Причината е, че той е страна, а не институция, уточни тя.

Според нея е била позволена неточност във връзка с последните кавги. " Информация не се подава по този метод на жителите, на публиката. Трябваше да има инспекция, да се включи прокуратурата и едвам тогава да се оповестява на обществото ", уточни професорът.

Разби се доверието и престижа на безусловно всички правосъдни управляващи, добави тя.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР